Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Για μένα...Αλήθεια από που να ξεκινήσω,τι να πω και τι να αφήσω...

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013


                                                        
                                                          Η ΠΕΤΡΑ


   Στα ακροτελεύτια της ελεύθερης πτώσης μου, νιώθω έντονα την εναλλαγή ζέστης και κρύου, όπως αυτό που σου δημιουργεί η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας, από τα θερμότερα στα ψυχρότερα στρώματα αέρα, ή η επαφή με ανθρώπους διαφορετικής θερμικής απόδοσης και ιδιοσυγκρασίας.
  Βλέπω εκείνη τη σμιλευμένη πέτρα που εξέχει μετέωρη σε τούτο το μισογκρεμισμένο ξωκλήσι αρνούμενη να ακολουθήσει την αυτόνομη πορεία .Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφασίζω να εναποθέσω την τελευταία ικμάδα των προσδοκιών μου,στη σκιά της, ως μέτρο αντιστήριξης,
  

   Την πλησιάζω, της δίνω τις συστάσεις μου, της λέω το λόγο για τον οποίο πήγα .Με κοιτάει και μου λέει με φωνή τρεμάμενη και παρακλητική πως πρέπει να φύγω γιατί είναι επικίνδυνα να κάθομαι εκεί και πως αν πέσει δε θέλει να πονέσει κάποιος άλλος εξαιτίας της. Πως έχει χρόνια που αιωρείται και πως έχει συνηθίσει να ζει με το φόβο της.
  Σκέφτομαι πως είναι δυνατόν να λυγίσει μια πέτρα και πως γίνεται να λέει λόγια στοργής και έγνοιας...Πρέπει να είναι από μέρη που ξέρουν να συμπονούν και από μάστορα καρδιάς, φτιαγμένη.
  Ανάβω κερί στο μανουάλι των ευχών, κάθομαι στο στασίδι των προβληματισμών και με συνεπαίρνει η ψαλμωδία της ελπίδας.

44 σχόλια:

  1. Τι κι αν είμαι κι εγώ μια "Petra", ένιωσα να γίνομαι σαν εκείνο το πουλί που πετάει ελεύθερο..... Τα λόγια σου κι αυτές οι φωτογραφίες απλά με μάγεψαν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Joan Petra καλημέρα!Πολύ καλό και εύστοχο.Εσύ είσαι μια "Petra" φτιαγμένη απο ήλιο (το στοιχείο ήλιο(αντιπροσωπεύεται από το σύμβολο He. Είναι άχρωμο, άοσμο, άγευστο, μη τοξικό, ιδανικό, μονοατομικό αέριο, που είναι επικεφαλής (πρώτο) των ευγενών αερίων του Περιοδικού Συστήματος των Χημικών στοιχείων. Το σημείο ζέσεως και το σημείο τήξης του είναι τα χαμηλότερα που υπάρχουν ανάμεσα σε όλες τις χημικές ουσίες. Ουσιαστικά παραμένει αέριο εκτός αν είναι κάτω από εξαιρετικές συνθήκες.))
    Καλό μεσημέρι εύχομαι και να χαμογελάς!!!
    Σε ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχη η γραφή σου! Ταξιδεύω μέσα στις λέξεις σου...και πετάω σαν γλαροπούλι!
    Να'σαι καλά! Ένιωσα να φεύγει η κούραση την ημέρας και να γίνομαι ανάλαφρη :)))

    Σε ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Αριστέα!!Χαίρομαι πολύ,που μπόρεσα να σε χαλαρώσω έστω και για λίγο.Να είσαι καλά και να μη τα βάζεις όλα μέσα σου.Εσύ έχεις επωμιστεί το ρόλο να είσαι πάντα στις επάλξεις και να μας προσφέρεις απλόχερα τα καθημερινά σου καλούδια.

      Δικό μου το ευχαριστώ!!

      Διαγραφή
  4. Σε γενικές γραμμές, το κείμενό σου είναι λιτό και εξαίρετο! Ειδικότερα η τελευταία πρόταση αποτελεί το ήμισυ του παντός..
    Να περνάς όμορφα! Καλό βραδάκι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα paloma!!!Πάλι καλά που δεν έγραψες λιτό και περιττό(αστείο).Είμαι φαίνεται της λογικής το τέλος είναι το ήμισυ της αρχής..Μία παροιμία λέει,τα στερνά τιμούν τα πρώτα...

      Αντεύχομαι τα καλύτερα!
      Σ΄ευχαρυστώ πολύ!!

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Eleftheria S.!!Να είσαι καλά ,γιατί σε διαβάζω κάπως ταραγμένη στις τελευταίες αναρτήσεις σου.Όλα θα σου πάνε καλά και καλύτερα από ό,τι τα περιμένεις.Πίστη στις δυνάμεις σου και στο θεό!!
      Καλό βράδυ να έχεις!!!

      Διαγραφή
  6. Εμάς να δεις πώς μας συνεπαίρνει η μελωδία του πετάγματός σου, και το αεράκι που μας χαϊδεύει το πρόσωπο. Ψηφίδες οι λέξεις σου, που συνθέτουν το πιο μαγευτικό όλον.

    -Εγώ έμεινα στην πέτρα, ξέρεις. Σ' αυτή την ευαίσθητη πέτρα, που ποιος ξέρει τι έχει περάσει, και την έκανε φοβική κι απόμακρη. Σ' αυτή που, αν μπορέσει κι αφεθεί, στις κατάλληλες συνθήκες μπορεί να γίνει το μέσο για να χαραχτούν τα ομορφότερα. Αρκεί να μπορέσει ν' αφεθεί, και να 'χει διάρκεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να και η Lysippe μας με τις εύστοχες απορίες...Σε πιάνω αδιάβαστη σήμερα αλλά σε δικαιολογώ γιατί είναι Κυριακή.Λοιπόν άκουσε το παρακάτω:

    http://www.youtube.com/watch?v=rFE8M9JjyJw

    Σε ευχαριστώ πολύ!!!Να γράφεις συνέχεια.

    Υ.Γ Σε ευχαριστώ και για το νέο μου ρόλο αυτόν της ενυδατικής κρέμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρετάρω λες; χαχαχα
      Έχω πιάσει το λυπημένο τέλος του παραμυθιού, γι' αυτό τόνισα την προϋπόθεση του να αφεθεί, αφήνοντας πίσω τους φόβους. Αλλιώς παραμένει πέτρα, πέτρα κοφτερή, που μόνο να λαβώσει και να δώσει τέλος μπορεί -ηθελημένα ή άθελα.

      (Το έσιαξα τώρα;)

      Διαγραφή
    2. Καλή ξεκούραση σου εύχομαι κρύωσες από το αεράκι και πρέπει να ρίξεις κάτι πάνω σου!!

      Διαγραφή
  8. Πέρασα να σε γνωρίσω..Μου άρεσε η ταυτιση σου με το πλάσμα που διαφεντεύει στους ουρανούς..Έτσι τουλάχιστον το είδα εγώ..Τι σύμπτωση προχθες το κτήμα χαζέψαμε με τον άνδρα μου ένα γεράκι μεγάλο που έκοβε βόλτες επάνω από το κτήμα.Η περιοχή αυτή έχει πολλά γεράκια, μικρά και μεγάλα εξ ου και το όνομα..Γερακαρού. "Μαζέψαμε" τη Κλώντη μη τη περάσει για..κουνέλι και μας την απογειώσει.Φαντάσου λοιπον να ήταν και αετός.Όσο για το αετόπουλο ..νομιζω οτι είναι η αισθηση της ελευθερίας, του μεγαλείου να βλέπεις τα πάντα από ψηλά που μας μαγεύει..δεν προσεχουμε τις πέτρες..αν θα τις κατρακυλήσουμε και ποιος θα πληγωθεί.Η δύναμη του να είσαι αετός σε κάνει απυρόβλητο από τέτοιες σκέψεις..αφήνουμε το αποτέλεσμα στη καλή μας διάθεση της στιγμής καιτη τύχη.
    Πέτα...εγώ θα ήθελα να ήμουνα πλάσμα της θάλασσα και ας είμαι του "αέρα"το πέταγμα με τρομάζει, νοιωθω ανασφαλής στη θωριά των άλλων που θα θελήσουν να δοκιμάσουν την υπεροχή τους στο να "κατεβάσουνμ" τον αετό..Μη μου δίνεις πολλή σημασία..Πρωινή..με το καφέ στο χέρι..με λίστα στο μυαλό μου μέσα πόσα έχω να κάνω και να βάλω στη σειρά..Σύζυγος, μητέρα, γιαγιά..μένει κάτι άλλο; Α! μπλόκερ..αυτό μου δίνει το πέταγμα σου ..η έστω εικονική ελευθερία της ανωνυμίας.Μη σπρώχνεις..φεύγω καλέ..εμαι φλύαρη, το ξέρω .
    Ο καφές τελείωσε..κουλουράκια δεν βρήκα στο μπλοκόσπιτο..Αχτιδένια φιλάκια..χάρηκα που σε ανακάλυψα έστω και από μακριά..το πέταγμα σου μου άρεσε!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημέρα σας Αχτίδα,καλώς ήρθατε!!!Πωπω τι ευχάριστη έκπληξη...Και τιμή!!Η αλήθεια είναι πως εγώ έπρεπε να σας καλοβρω στο νοικοκυρεμένο και όμορφο χώρο σας.Αλλά έχω μια συνήθεια να διαβάζω πρώτα καλά τον άλλον και στη συνέχεια να αφήνω κάποιο σχόλιο.Κουλουράκια δεν έχω αλλά σίγουρα θα βρήκατε χαμόγελο,αγάπη και ζεστασιά.Μα γιατι να σας σπρώξω;;Μακάρι να μου λέγατε κι άλλα.Όχι για τη γραφή μου αλλά για τις εμπειρίες σας.
      Όσο για τα πετάγματά μου δεν έχω να πω πολλά.Είναι αυθόρμητα,ορμώμενα απο εσωτερική ανάγκη να πω, πως αισθάνομαι τον κόσμο ή πως θα ήθελα να είναι μέσα από εμπειρίες μου και βιώματά μου.
      Σας δίνω πολύ σημασία και μετράω λέξη προς λέξη τα λόγια σας!
      Αφήστε το φλυντζάνι να το πλύνω εγώ για να μετριάσω την έλλειψη εδεσμάτων.
      Καλή σας μέρα εύχομαι!!Να σας δίνει ο θεός δύναμη να είστε σε όλα άξια.

      Διαγραφή
  9. καλημερα! καλη εβδομαδα!!

    μολις ειδα πως ειχες κανει αναρτηση ετρεξα να σε διαβασω! υπεροχο κειμενο για αλλη μια φορα! το ευχαριστηθηκα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kαλώς την Κική!!Καλή εβδομάδα να έχεις.Χαρά μου και κοίτα να μάς χαρίζεις πάντα τις όμορφες αναρτήσεις σου.Να είσαι γερή και με χαμόγελο φωτεινό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα με ούριο άνεμο στα φτερά …
    Να που και η ‘’πέτρα’’ έχει ψυχή ! Καμιά φορά ξέρεις κρύβεται η ψυχή, κοιτά μέσα απ τις χαραμάδες , φυλάγεται όταν έχει πονέσει και αγγίζει με δισταγμό κάθε τι καινούργιο… αν την πλησιάσεις με σεβασμό, αν της δώσεις να κρατήσει την ελευθερία του πετάγματός σου στα μουδιασμένα χέρια τότε … θα πλησιάσει με ελπίδα … τα υπόλοιπα θα έρθουν με τον χρόνο τους :-)


    καλή εβδομάδα καλέ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα Levina!!'Ενιωσα τον άνεμο και σα να ζεστάθηκα και να ελάφρωσα και χάρηκα πολύ.
    Αυτός ο χρόνος που δεν κοιτάει πετάγματα και ψυχές,σε αυτόν να ικετεύσω...
    Σε έχω δει σε ταξίδια μοναχικά κι εσένα να τον ψάχνεις!!

    Ό,τι καλύτερο εύχομαι!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα και από εδώ!!
    Υπέροχο κείμενο..Μου αρέσει πολύ ο τρόπος γραφής σου και τα εκφραστικά μέσα που χρησιμοποιείς..
    Ανυπομονώ για την επόμενη σου δημοσίευση! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Έφη.!!Έχεις έναν όμορφο χώρο που γράφεις με το δικό σου ιδιάιτερο τρόπο,απλά αλλά και τόσο περιγραφικα.
      Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά κοίτα να γράφεις έτσι πάντα!!

      Διαγραφή
  14. Πολύ όμορφο κείμενο....μου άρεσε ιδιαίτερα η κατάληξη του.."Ανάβω κερί στο μανουάλι των ευχών, κάθομαι στο στασίδι των προβληματισμών και με συνεπαίρνει η ψαλμωδία της ελπίδας."
    Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την!Χαίρομαι που σου άρεσε κι εκτιμώ ξέρεις πολύ τη δική σου όμορφη προσπάθεια που κάνεις!!
      Καλό βράδυ να έχεις και καλή εβδομάδα!!

      Διαγραφή
  15. Καλησπέρα γλυκέ μου φίλε..πόσο με άγγιξε το νέο σου κείμενο..μιά πέτρα που γίνεται"ευάλωτη'' μέσα στην απεραντοσύνη της μοναξιάς της λυγίζει μπροστά στο χάος των συναισθημάτων που βιώνει..επεξεργάζεαι κάποιες σκέψεις και βγάζει την κρυμένη της ευαισθησία επιτέλους απο μέσα,,και νιώθει ανακούφιση κι ελπίδα ..για κάτι καλύτερο..και η ψυχή ελαφρώνει.. και ελπίζει...και είναι έτοιμη για νέες προσδοκίες που πριν δεν μπορούσε ούτε καν να φανταστεί..το μεγαλείο της ψυχής αν μη τι άλλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kate καλησπέρα!!Πάντα αναλύεις όμορφα και ενδελεχώς της αναρτήσεις μου και συνήθως αποτελούν μία συνέχεια της σκέψης μου.Αυτό προφανώς έχει να κάνει με τα πετάγματά σου!!
      Σε ευχαριστώ για μια ακόμα φορά!
      Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα να έχεις και να είσαι δυνατή!!

      Διαγραφή
  16. Αν οι πέτρες μπορούσαν να μιλήσουν θα είχαν τόσα πολλά να πουν .....

    απορροφούν ξέρεις τα μυστικά των ανθρώπων......

    ακόμα και την γύμνια τους.... σωματική και ψυχική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα Βούλα!!!Είμαι σίγουρος γι΄αυτό που λες.Μπορεί και κάποιοι να εναποθέτουν τα μυστικά τους εκεί με γνώμονα πως θα τους ακούσουν και θα τους καταλάβουν.
    Οι άλλοι όχι οι γυμνοί που λένε είσαι σκληρός σαν πέτρα.

    Μακάρι να είσαι πάντα καλά και να μη χάνεσαι!!
    Σ΄ευχαριστώ πολύ!!!
    Καλή εβδομάδα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μια μέρα ένας πλούσιος άνθρωπος έδωσε ένα καλάθι από σκουπίδια σε έναν φτωχό άνθρωπο.
    Ο φτωχός άνθρωπος χαμογέλασε και έφυγε με το καλάθι, τό άδειασε, το έπλυνε και το γέμισε με όμορφα λουλούδια. Επέστρεψε στον πλούσιο και του το έδωσε.
    Ο πλούσιος άνθρωπος έμεινε έκπληκτος και είπε,
    "Γιατί μου έδωσες αυτά τα όμορφα λουλούδια, ενώ εγώ σου έδωσα τα σκουπίδια;".
    Και ο φτωχός είπε: "Κάθε άνθρωπος μπορεί να δώσει αυτό που έχει στην καρδιά του."
    Τα πάντα εξαρτώνται από τον τρόπο που αγαπάμε. Αντ αυτου...
    Καλή εβδομάδα και σε σένα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Βούλα!!!
      Σε πάω σε δρόμο μικρό, σε σοκάκι παλιό
      http://www.youtube.com/watch?v=2ho4-lpihc4

      ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ

      Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
      Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
      Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
      από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
      Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
      φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.

      http://www.youtube.com/watch?v=2ho4-lpihc4

      Σε ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  19. Σ ευχαριστώ και γω..
    http://www.youtube.com/watch?v=NTK5fki8_Nw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. H πετρα σου σημερα γιορταζει. Τα χρονια της εκει αγναντευοντας το γαλαζιο της εδωσαν Σοφια για να μπορει να μιλαει με Αγαπη. Της εδωσαν Πιστη για να μη φοβαται τον ιδιο της τον φοβο. Της εδωσαν ολα οσα χρειαζεται για να μπορει να σου εμφυσησει Ελπιδα.
    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαχαχα το ευρηματικότερο σχόλιο μακράν BUTTERFLY .Σε ευχαριστώ πολύ!!!!Αλλά με τόσο νόημα...
    Ξέχασες να πάρεις ένα γλυκό με σοκολάτα και φράουλα γεύσης Σόνιας που γιορτάζει επίσης σήμερα.
    Να είσαι καλά και να προσφέρεις απλόχερα χαμόγελο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπέρα..Ομορφο κείμενο..
    ένα βραβείο σε περιμένει στο blog μου, θα το βρεις εδώ
    http://delfinaki-sunset.blogspot.com/2013/09/blog-post_17.html
    επίσης σ ευχαριστώ που έγινες μέλος και στα 3 blog μου και θα χαρώ να τα λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλώς όρισες ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ!!!Σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή...Δεν έχω λόγια.Με συγκινείς αλλά σου χαμογελάω από ευχαρίστηση!!!
    Να σε έχει ο θεός καλά και να είσαι σίγουρη πως θα φανώ αντάξιος της επιλογής σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. έρχομαι κι εγω για πρωτη φορά,η αληθεια ειναι σε διαβαζω πρωτη φορα, σαν να με οδηγησε εδω το δελφινάκι,εκει σε είδα και...έσπευσα!πιαστηκα απο την τελευταια λεξη της ανάρτησής σου,που γιόρταζε έως προ ολιγων λεπτών και αφου διαπίστωσα ευγένεια αφου δεν..εσπρωξες έξω την αχτιδούλα, είπα αφου βρεθηκα στο κατωφλι σου, να κτυπησω το κουδουνακι και να μπω!Διαβασα στα γρήγορα μερικά κειμενα προς τα πίσω, εμεινα στο ποιηματακι των σχολιων σου
    Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
    Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω
    και σε συγχαιρω για τον τρόπο γραφής!
    ΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΠΈΤΡΕΣ!!! μπορω να σου πω με σιγουρια, οτι φωνάζουν μερικες φορες!
    Ισως καποια στιγμη αργοτερα να σου λυθει η απορία, του τί και πως τα λενε!
    να είσαι καλα, Αντ αυτού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. επανέρχομαι να ζητήσω συγγνώμη για τον ενικό που χρησιμοποίησα, αλλα ετυχε να νοιωσω τοσο άνετα, σαν γνώριμη απο παλια, και αφησα ασυναισθητα στην ακρη τους κανόνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Κέρινα Ποιήματα!!Η πόρτα μου είναι διάπλατα ανοιχτή και σε καλωσορίζω!!Η αλήθεια η δικιά μου είναι η ίδια πως κι εγώ δεν έτυχε να σε συναντήσω και να σε διαβάσω αλλά θα το κάνω σύντομα και θα σου πω τη γνώμη μου.Ο στίχος ο συγκεκριμένος δεν είναι δικός μου γι αυτό παραθέτω και την πηγή παρακάτω.Είναι από ένα τραγούδι.
      Και βέβαια μιλάνε οι πέτρες και λένε λόγια που κι ένας βράχος μπορεί να θρυμματιστεί από τη δύναμή τους.Το ερώτημά μου στο κείμενο είναι κυρίως ρητορικό.
      Πολύ καλά έκανες και χρησιμοποίησες τον ενικό.Τα ίδια αισθάνομαι κι εγώ από τα λόγια σου.
      Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο να έρθεις μέχρι εδώ.Σε κερνάω με αυτά που υπάρχουν εδώ.Λιτά αλλά όχι πρόχειρα,χαμόγελο και ζεστασιά!!!

      Διαγραφή
  26. Καλώς σε βρήκα. :)
    Αν και πολύ θα ήθελα το ρόλο του αετού, κατανοώ απόλυτα την πέτρα. Ίσως ο τρόπος που την παρουσίασες, μου θύμισε κάτι ξεχασμένο(;). Είναι δύσκολο να επιβιώνεις ακροβατώντας μπροστά στο κενό.
    Πολύ ωραίο κείμενο. Να είσαι καλά.
    Εύχομαι καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Selcouth!!Καλώς όρισες!!
      Οι ρόλοι στη ζωή νομίζω πολλές φορές εναλλάσονται.Και αυτό μπορεί να είναι και για καλό για να μαθαίνουμε να πονάμε και να πετάμε.
      Εύχομαι να μη σου άγγιξα ευαίσθητες χορδές.Πολύ δύσκολο όντως σχεδόν στα όρια του ηρωικού.
      Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!Θα περάσω σύντομα από το χώρο σου.Με μια πρώυη ματιά είδα πράγματα ωραία και στοχαστικα!!!
      Καλό απόγευμα να έχεις!!!

      Διαγραφή
  27. μια πετρα, κατι τοσο σκληρο που δεν χρειαζεται τιποτα για να ζησει, ειναι εκει κ ακουει ολους μας τους συλλογισμους, τους αφηνει να ζησουν για χρονια πανω της κ τους γνωριζει στους αλλους..

    καλο απογευμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Φανή!!Ποσο δίκαιο έχεις...Είναι η πέτρα που όλα τα υπομένει και τα διαχειρίζεται,παντός καιρού..
      Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι γερή και να καταπιάνεσαι πάντα με τόσο ευαίσθητα κοινωνικα θέματα.Το κάνεις πολύ καλά!!!
      Καλό απόγευμα να έχεις!!!

      Διαγραφή
  28. Καλήσπέρα Mayum,καλή εβδομάδα να έχεις!!!Κόιταξε φωνή έχεις υπέροχη,παίζεις καταπληκτικό πιάνο,γράφεις πολύ όμορφα λες ας πω και καμιά καλή κουβέντα για ενθάρρυνση!Πλάκα κανω φυσικά.
    Σε ευχαριστώ πολύ για τα πάντα γλυκα σου λόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και για την τιμή που μου κάνετε να μου πείτε την γνώμη σας.